Autorijschool Berkelland

Autorijschool Berkelland is niet zo maar een rijschool. Bij deze rijschool staat namelijk persoonlijke aandacht geheel bovenaan. Wij zijn ons namelijk zeer bewust dat niet één persoon hetzelfde is. Daarom is ook een standaard rijles niet voor iedereen geschikt.

Om goed te leren rijden is het zeer belangrijk dat je vertrouwen hebt in jezelf. Wij zijn van mening dat dit vertrouwen snel en sterk opbouwt door een leerling te koppelen aan één instructeur en één auto. Zo hoef je als leerling van Autorijschool Berkelland niet steeds te wennen aan een andere manier van rijles geven en een andere auto.

Autorijschool Berkelland heeft tijd en aandacht voor jou

Bij Autorijschool Berkelland nemen we de tijd voor jou. Dat betekend niet dat je er ook langer over doet om je rijbewijs te behalen. Onze unieke manier van lesgeven komt namelijk je rijvaardigheid gegarandeerd ten goede. We werken dus met aandacht voor de persoon, op eigen tempo en via eenvoudige methodische stappen. Deze drie aandachtspunten zorgen ervoor, dat jij vol vertrouwen je rijexamen doet en slaagt.

Rijles bij Autorijschool Berkelland in methodische stappen

Rijlessen bestaan uit 3 fasen bij Autorijschool Berkelland. Fase één is het aanleren van de voertuigbediening. De instructeur legt je alle functies van de auto uit en laat zien hoe je deze kunt in en uitschakelen. Uiteraard wordt er in deze fase ook aandacht besteed aan het sturen, schakelen en remmen.

Als fase één redelijk vanzelf verloopt gaat de instructeur verder met het toevoegen van fase twee. Hierbij worden de verkeerssituaties onder de loep genomen. Hij verteld je hoe je moet handelen op kruispunten, invoegen op de snelweg, of het rijden op rotondes. Als ook dit goed verloopt start de eindfase, fase drie. Tijdens deze lessen wordt er veel aandacht besteed aan het verkrijgen van verkeersinzicht en rijervaring.

Autorijschool Berkelland

Op zoek naar een goede rijschool in jouw omgeving?

Als je alle fasen doorlopen hebt ben je klaar om succesvol het rijexamen te doen. Uiteraard leg je deze fasen af in een eigen tempo, er staat dus geen minimaal of maximaal aantal lessen omschreven per fase. Autorijschool Berkelland is gevestigd in Ruurlo maar geeft rijlessen in Barchem, Lochem, Vorden, Zelhem en Hengelo (Gelderland).

Online bloggen by Site4you.nl